Yö Econo Lodge Inn & Suites hotellissa sujui ihan mukavasti, kiitos korvatulppien. Viereisen tien lopumaton liikenne kuului huoneeseen sisään ihan kun olisi perustanut leirin aivan tien viereen. Muuten hotelli oli siisti ja huoneet tilavat. Meillä oli vierekkäiset huoneet jä väliovi, noh välissä.

Minut herätettiin todellisuuteen siinä varttia vaille kahdeksan kun joku veti isosta varpaasta. Jack a.k.a Jarkkohan se siinä. Pikaiset pakkaukset ja aamupalaa nassuun ja nokka kohti Universal Studioita. Aamun taksikuski, kuten myös muutkin taksikuskit Orlandossa tuntuvat olevan puheliaampia ja mukavampia kuin kolleegansa Miamissa. Kaikki kyselevät mistä olemme kotoisin, juttelevat niitä näitä ja antavat matkavinkkejä.

Kyllä taas pienen ihmisen kärsivällisyyttä koeteltiin siinä lippukassan jonossa. Suomessa asiat tuntuvat luistavan yleensä aika jouheasti; tällä ei tod. Olemme jo pitkään ihmetelleet miten jonoissa kestää aina niin turkasen kauan. Nyt saimme ainakin osavastauksen tähän dilemmaan. Seurasin vanhemman amerikkalaisen pariskunnan toimia lippuluukulla; siinä vaihdetaan kuulumisia, kehutaan kampausta, heitetään väliin parit "awesome" tai "fabulous" kommentit ennen kuin päästään itse asiaan.

Itse puisto oli todella mahtava ja vierailunarvoinen paikka. Asiakkaita oli aika vähän joten emme onneksi joutuneet jonottamaan mihinkään esitykseen kauhean kauaa. Ensin vuorossa Shrek 4D pätkä. Shrek ja aasi pelastavat Fionan sen ilkeän prinssin kynsistä joka on palanut kummittelemaan. Tuolit liikkuivat leffan mukaan ja saimme jopa vähän aasin aivastusta päällemme.

 

Seuraavaksi Jake ja Elwood heittivät muutaman biisin ja tansittivat yleisöä. Muumio oli etukäteen paljon kehuttu ja olikin hyvä. Mentiin vuoristoradalla leffan kulisseissa. Oli kuulemma pelottavin kohde mutta en mä nyt tiedä, ei ainakaan pelota näin jälkikäteen.

 

MIB:ssa saimme ampua alieneita. Jarkko sai eniten pisteitä vaikka minä annoin laseraseen laulaa ihan taukoamatta. Mulla oli varmaan huono paikka.. Krustyland Simpsoneista oli hauska ja yksi meidän suosikeistamme. ET:ssä istuimme "polkupyörien" selässä ja ja lähdimme pyöräretkelle ET:n kotiplaneetalle. Oli aika kova tyttö kun en pitänyt ollenkaan kiinni ajon aikana. Oikeasti se johtui enemmänkin siitä etten oikein ylettänyt pyörän sarviin. Viimeisenä käytiin tsiigaamassa Terminator 2 3D leffa.

Meidän piti päästä tänään Hypoluxon taloon mutta vuokraaja oli jotenkin sössinyt päivämäärät eli tällä hetkellä Palm Beachin Best Western hotellissa. Ei enää jaksanut lähteä ravintolaan syömään joten pidimme pienen hotellihuonepiknikin valkoviinin kera..