Jos joku olisi ennustanut että käymme huonekaluostoksilla viimeisenä päivänä, tai itse asiaassa loman minään päivänä, olisin nauranut. Näin kuitenkin kävi. Sirpa ja Jarkko ihastuivat kovasti sekä keittiö- ja makuuhuonekalusteisiin. Vuokraisännältä saimme tiedot kaupasta ja suuntasimme perjantaina aamupäivällä lähimpään Rooms To Go liikkeeseen. Kalusteet on muuten ihan älyttömän makeet; jos olisi isompi kämppä niin varmaan olisin itsekin tilannut vastaavat. Eipä ole joka härmän pojalla samanlaisia. Keittiöpöytä on korkea, kolmion muotoinen pyöreillä reunoilla. Korkeat, leveät, kaarevat penkit johon yhteen mahtuu 2-3 hlöä riippuen .. noh, kyllä tiedätte mistä. Baarijakkaroissa on selkänojat (jee) ja istuinosa vähän kääntyy. Massiivinen king-size sänky ja yöpöydät. Sänky tosin kohoaa aika korkealle että Pepille pitää varmaan rakentaa joku inva-ramppi. Kaikki kalusteet kaunista tumman ruskeaa puuta, ei kuitenkaan Mangrovea. Tilauslistalla oli myös koristebulldog mutta se olisi pitänyt ottaa heti mukaan joten se jäi valitettavati kaupan hyllyyn. 

Shoppailun jälkeen suuntasimme vielä kerran altaalle. Porukkaa oli jonnin verran enemmän mutta muuten pääsiäinen ei juurikaan täällä näy. Jotkut kaupat kuulemma pitävät pääsiäissunnuntain kiinni ja kaupoissa oli paljon pääsiäiskoreja herkkuineen mutta siinä se sitten onkin. Paitsi alakerran naapurilla oli ulko-oveen ripustetty varmaan 50 cm korkea hopeinen pääsiäispupu. Mutta samalla naapurilla on parvekkeella muutaman patsas ja tuulikello joten ehkä ovipupu kuuluu vakiovarusteisiin.

Viimeisen illan kunniaksi halusimme lähteä syömään kunnon pihvit.  Yritin metsästää pihviravintolaa mutta huonolla menestyksellä. Suurin osa ravintoloista näytti keskittyvät enemmän tuohon fisupuoleen. Jälleen kerraan Marcoolio (vuokraisäntä) to the rescue... Texas Longhorn. Netistä poimimani osoite ei pitänyt paikkansa ja jouduimme vähän kiertelemään ja jopa kysymään neuvoja mutta vihdoin ja viimein löysimme paikan. Ja kyllä etsiminen kannatti.  Älyttömän hyvät pihvit ja lisukkeet. Jälkiruoka oli suussa sulavaa ja ilmapiiri mukavan rento.

Aamupalaksi piti saada jotain nopeaa ja helppoa. Ruokakauppa ei ollut enää auki joten pysähdyimme ehkä hilppasen epämääräiseen elintarvikemyymälään. SIeltä löytyi mm. juustohöylä vuodelta -93. Mukaan ottamamme kolmioleivät saattoivat olla samalta vuodelta koska maku oli vähän arveluttava. 

Pienimuotoinen paluu arkeen tapahtui samana iltana kun pääsimme takaisin kämpille, siivous nimittäin. Kylppärin ja vessan siivoaminen on muutenkin tosi nautinnollista mutta varsinkin kymmeneltä illalla ja täydellä vatsalla. Jihaa..