Nyt ei kyllä aamu valjennut hyvin nukutun yön jälkeen. Tyynyjä oli BW queen-size sänkyyn siunaantunut kokonaiset neljä kappaletta vaikka puolikaskin olisi riittänyt, oli sen verran muhkean kokoisia. Continental aamiainen oli aikasen vaatimaton: leivät, kananmunat, kaikki pakattu muovikelmuihin, ei juustoa, ei leikkeleitä, omeletteja...dream on. Saimme kuitenkin nassut täyteen ja lähdimme ajamaan kohti Sawgrass Mills:iä, maailman suurinta outlet-myymälöiden keskusta. Odotukset olivat korkealla.

Tähän väliin voisi kommentoida että kaikki täällä on todellakin suurta. Autot, rekat, ihmiset, etäisyydet, tuotteiden koot, nurmikot, jopa leppäkertulla on enemmän pilkkuja kuin Suomessa. Amerikan lippu liehuu joka paikassa, muutamassa paikassa lippu ulottuu lipputangon puoleen väliin. Sanonta "Less is more" ei päde täällä. Myöskään tien päällä ollaan huomattu muutamia asioita, joista Suomen poliisi ei välttämättä ilahtuisi. Alla yksi esimerkki.

 

No niin, takaisin asiaan. Ottaen huomioon että Sawgrass Mills on maailman suurin, meillä oli osoite ja GPS niin oli vaikea löytää kyseinen paikka. Ulospäin alue näytti enemmänkin teollisuusalueelta. Odotin että kyseessä olisi ollut erillisiä rakennuksia ja aurinkorasvatkin oli laitettu jo hyvissä ajoin. Juu ei, koko homma oli enemmänkin tavaratalo isojen teollisuusrakennusten sisällä. Suuret oli odotukset mutta paikka oli vähän pettymys. Guessin liikkeestä ei löytynyt juuri mitään. Suomessa hienot merkit, kuten Hillfiger, Calvin Kleine niin siellä oli ihan peruskamaa. Vähän kuin H&M:ään olisi kävellyt sisään. Useampi tunti siellä kuitenkin vierähti ja mukaan lähti parit kengät ja muutama vaatekappale.

Shoppailun jälkeen lähdimme jalat hellinä vihdoin ajamaan kohti Hypoluxoa ja vuokrahuoneistoa. Huoneisto sijaitsee Hypoluxon Yacht Clubin aidatulla alueella aivan meren rannalla. Ja on muuten aika makee.