Heipparallaa. Eilisen auringonpalvonnan jälkeen päätimme pitää vapaapäivän auringosta ja suuntasimme Swap Shoppiin joka on noin puolen tunnin ajomatkan päässä Hypoluxosta. Ennen lähtöä tutustuimme Emmaan ja Elvikseen. Aivan ihanat englannin bulldogit jotka näimme enimmäisen kerran tuloiltana. Käytiin vähän rapsuttelemassa heitä ja juttelemassa emännän kanssa. Nuorempi Emma on pelastettu jonkun yhdistyksen kautta. Se ei ole pentu vaikka onkin pienikokoinen; epäillään että siitä olisi yritetty jalostaa mini-bulldogia. Emäntä tiesi kertoa että alueella on useampi bulldog, on Gordon, Daisy, Humphrey jne. Sirpalla ja Jarkolla tietysti tuli kova ikävä omaa Peppiään.

 

Rapsutusten jälkeen meitsi pääsi ensimmäistä kertaa kaasuttelemaan Route 95:sta ja kyllähän se ajaminen alkoi jo sujumaan. Vähän liian herkästi tosin tulee ajettua ylinopeutta kun se 2,7 litrainen liikkuu vähän kevyemmin ja hiljaisemmin kuin oma 1,4 litrainen kosla kotona. Onneksi pohjoisemmassa liikkuneet tornadot eivät tulleet tänne Floridan seudulle mutta ilma on ollut koko päivän aika pilvinen ja kuuman kostea.

http://www.floridaswapshop.com/swap.html

Swap shop on vähän kuin amerikkalainen versio vanhasta Mustamäen torista. Tavaraa oli myynnissä aivan älyttömästi, ei pysty sanoin selittämään. Ja tolkuttoman iso Amerikan lippu liehui rakennuksen päällä, tietysti. Vaatteita, koruja, kenkiä, laukkuja jne. osa erittäin halpaa mutta myös ihan laatutavaraa vähän kalliimmalla. Ja siellä oli oikein kunnon Pimp My Ride meiningit menossa. Oli lasien tummennusta, vauhtiraitoja jne. Ja mustaa miestä enemmän kuin laki sallii. Swap Shopissa oli myös automuseo jossa mm. maailman nopein tehdasvalmisteinen auto, Bugatti Berona.

Varmaankin kuumuudesta aiheutunut tilapäinen mielenhäiriö niin mentiin Jarkon kanssa hampaiden valkaisuun. 20 minuuttia suukappale ja geelit suussa sekä sellainen infrapuna kohdistettuna suuhun. Mutta vain 30 taalaa per kalusto... Hoidon aikana iski ehkä Floridan kovin vesisade. Aivan kun joku olisi avannut vesihanan. Kaikki mitä täällä on tai tapahtuu in isoa, myös vesisateet. Takaisintulomatkalla pysähdyttiin Boca Ratonin Tomasso'sissa pizzalla, voin sanoa että ensimmäistä kertaa tällä reissulla oli ihan kunnolla nälkä. Itse otin Personal pizza, joka oli 10 tuumaa halkaisijaltaa, Sirpa otti Small pizza joka oli 12 tuumaa. Noh, Jack otti sitten Extra Large pizzan, 18 tuumaa halkaisijaltaan. Siitä on about puolet tässä keittiön pöydällä.

Ruokailun jälkeen käytiin katsomassa paikallisen K-Martin tarjonta. Aivan ihana kauppa, sain kaikki loput tuliaiset ostettua, ei enää tuliaispaineita. Me ollaan nykyään kanta-asiakaita niin saadaan hyvät alennukset.

Ilta sujui leppoisasti muutaman leffan ja Skyy vodkan merkeissä. Kuulememma Tuksu joi tätä vodkaa häämatkallaan joten päädyimme tähän merkkiin ihan sen takia.