Aamu alkoi täällä vähemmän kivoissa merkeissä. Heräsin joskus kahdeksan aikaan kun ikkunan alla lehtipuhalluskone jylläsi ja alakerran ikkunoille tehtiin jotain. Korvatulpat ovat tähän asti olleet tyynyn vieressä mutta nyt kun niitä olisi tarvinnut ei niitä löytynyt mistään. Lisäksi niska ja koko selkä aivan jumissa. Jarkon mielestä tämä selkäongelma aiheutui siitä kun me Sirpan kanssa raahasimme niitä Guessin laukkuja ja lompakoita ison erän takaisin kämpille edellisenä iltana. Tiedä häntä..

Aamupäivä meni taasen altaalla ja sain luetuksi loppuun Stieg Larssonin Tyttö joka leikki tulella. Aivan loistava kirja. Nyt pitää varmaan loppuajaksi lainata Sirpalta jotain kevyttä lomalukemista.

Väliaika meni rennosti telkkarin ääressä. Täällä tulee kyllä mielenkiintoisia ohjelmia. Eilen katseltiin Dirty Harry leffoja. Kanavalla on menossa joku All you can get of Dirty Harry viikko. Edellisenä iltana tuli Sukka Norris leffoja. Tänään ollaan katsottu Locker wars (porukka huutaa varastokoppeja ja toivoo että sieltä löytyy jotain arvokasta), Palkkiometsästäjää, MTV reality ohjelmia, todellista laatudraamaa. Palkkiometsästäjästä Jarkko sai tietysti loistavan business-idean. Perustetaan kolmistaan joku palkkiometsästäjäfirma. Jos lohkeaa se 5 milj taalaa per pidätys niin eihän niitä kovinkaan montaa tarvitse tehdä. Minulle tarjottiin toimisto/kirjanpitäjän hommia kun on tuota kielitaitoa ja talousosaamista.

Päivällista nautimme Lantana Pizza ravintolassa. Minä olin puikoissa joten Sirpa ja Jarkko saivat nauttia muutaman kylmän alkoholijuoman. Kyllä oli taas pizzoilla kokoa; Sirpalla ja minulla oli 14 tuuman lätyt ja jaksettiin syödä puolet. Jarkolla oli 16 tuuman vastaava ja jaksoi myös puolet. Tarjolla olisi ollut myös kokoluokka Sisilialinen, joka olisi ollut kokonainen uunipellillinen paksulla pohjalla. Jarkkoa olisi vähän houkutellut mutta passasimme nyt tämän vaihtoehdon.