Päivä alkoi Sirpalla ja minulla siinä puoli kahdeksan aikaan. Jarkkohan oli reippaana poikana herännyt vähän aikaisemmin, käynyt suihkussa ja ehtinut imaista parit edelliseltä illalta jääneet screwdriverit. Sää oli aurinkoinen ja lämpötila varmaan 25 asteen tietämillä. Käytiin hotellin alakerrassa syömässä tuhti aamiainen. Oli munia, pekonia, pannukakkuja, mustan miehen omeletteja jne jne.

Aamiaisen jälkeen suuntasimme altaalle. Kyllä toimii. Tosin allasbaari avasi luukkunsa vasta puoli kahdentoista aikaa, joten siinä joutui olemaan vähän aikaa kuivin suin. Pari tuntia jaksoin palvoa aurinkoa 30 ja 50 suojakertoimilla, huivilla, harsopaidalla ja aurinkovarjolla varustettuna ennen kuin oli pakko luovuttaa (minusta ei ole kuvia). Aika hikistä hommaa.

Kahden aikaan lähdimme kävelemään South Beachin suuntaan. Rannan puolella ei nyt ole kauhesti mitään nähtävää, hotellia toisensa perään. Aurinko paistoi niin korkealta että palmut eivät juurikaan tarjonneet mukavaa varjoa. Virkistystä haimme Sultan kahvilasta.

Jatkoimme matkaa kohti legendaarista Jerry's Deliä, auki 24 h. Aika makee paikka. Siellä vähän välipalaa, ei kuitenkaan mitään savuporoo..

Jostain kumman syystä ruokapöytäkeskustelut kääntyy aina ennemmin tai myöhemmin suolen toimintaan. Niin ainakin täällä. Ylpeänä voin kertoa ettei meillä ole ollut sen suhteen mitään suurempia ongelmia. Olemme kuitenkin päättäneet että isolla hädällä voi käydä hotellin yleisissä vessoissa. Tuo oman huoneen vessan vetotehot ovat vähän heikonlaiset.

Nyt vähän lepoa ennen illan koitoksia. Suuntana Hard Rock Cafe. Stay tuned!

Vartti lepoa ja allekirjoittanut oli taas ihan iskussa. Suihkujen jälkeen ryhmä rämä noukki keltaisen jenkkitaksin ja mustan kuskin aivan hotellin edestä. Miamin Hard Rock Cafe sijaitsee Baysidessa joka on jonkinlainen ostos- ja ravintolakeskus eli teemalla turisteilta rahat pois. Ensin oli pakko poiketa HRC:n shopissa josta muutama paita ja lippis tarttui mukaan. Sitten yläkertaan syömään. Ruokarauhaamme häirittiin pariinkiin otteeseen kun piti laulaa synttärionnittelut kahdelle ja sitten vielä toivottaa onnea yhdelle hääparille. Aika mielenkiintoista oli se että henkilökunta korjasi baaritiskin takaa kaikki viina pullot pois kun sulkemisaika lähestyi. Mikä idea tässä on?

Baysidessa kaikki paikat meni kiinni jo yhdentoista aikoihin, nähtävästi koska oli sunnuntai. Meinasi jäädä iltamyssy juomatta mutta tarkat nenät johdattivat ryhmän oikeaan paikkaan josta sai vielä jotain juominkia eli Mojito Bar. Saimme ehkä elämää vahvemmat mansikka margaritat. Oli kyllä hyvää mutta aikasen tuhtia tavaraa. Siinä oli mukava istuskella ja katsella kun muut tekivät töitä ja pistivät paikkaa kiinni. Nähtiin myös ehkä reissun lyhyimmät shortsit ja syvimpään uurettu yläosa paikan kahdella naispuolisella tarjoilijatytöllä. Ei muuten olleet miestarjoilijatkaan pahan näköisiä..

Takaisin taas keltaisella jenkkitaksilla. Täytyy myöntää että vähän pelotti istua takapenkin keskellä kun kuski vaan painoi sitä kaasua ja sivuikkunoista lempeä Miami-tuuli puhalsi sisään.