Aamu alkoi asuinalueen tarkastuksella: bongattiin pieni uima-allas, vehreä puutarha, isompi uima-allas, useampi gekko ja Country Club, jossa oli mm. kuntosali ja pieni elokuvateatteri. Lopputulos: bikinit (minä ja Sirpa), simmarit (Jack) ja aurinkorasvaa päälle ja suunta kohti isompaa uima-allasta. Porukkaa siellä ei ollut vielä paljoa, koska suurin osa oli varmaan vielä töissä... mitä se on? Olemme myös tulleet siihen tulokseen että osa asukkaista on varmaan kesäasukkeja, koska autoja ei ainakaan meidän talon edessä näytä olevan kovinkaan montaa. Jack tutustui porealtaassa paikalliseen mieheen jolta saimme vähän lisätietoja paikasta. Kyseinen herra vaikutti vähän siltä että olisi ottanut pienet aamupöhnät. Kävi vaatteet päällä uimassa ja käyskentely oli vähän epävakaata. Ei voi ymmärtää.

Tässä meidän talomme. Ei siis koko talo vaan huoneisto ylimmässä kerroksessa.

Pari paikallista asukkia:

Ei mitään käsitystä mikä tämä pitkäkaulainen lintu on, Miamissa törmäsimme yhteen, oli jotenkin heiveröisen näköinen, ehkä rankka ilta takana. Tämä lajitoveri kuitenkin aika ylvään näköinen.

Vesipeto:

I

Iltapäivällä käytiin paikallisessa Winn Dixie supermarketissa, viinakaupassa sekä autokaupassa kyselemässä vähän avomersun hintaa. Meikäläinen oli puikoissa joten muutaman minuutin matka oli jännitystä täynnä. Illalliseksi Sirpa taikoi meille loistavat pihvit, salaattia ja hyvää juomaa. Nyt chillaillen iltaa kohti.