Jihaa, unta riitti jopa kasin pintaan. Jarkko tietysti oli jo hereillä mutta tällä kertaa aamudrinksut jäivät väliin. Heti herättyäni kirmasin nuorin tamman lailla parvekkeelle tarkistamaan päivän sään... lämmintä mutta muutama poutapilvi leijaili taivaalla. Saako jostain instanssista rahaa takaisin kun reissu menee pilvien takia pieleen? Näistä aamun vastoinkäymisistä huolimatta lähdimme alakertaan nauttimaan jo perinteeksi muodostunutta hotellin aamiaista. Pannukakut olivat vaihtuneet mustan miehen vohveleihin mutta muuten oli aika normisetti.

Aamiaisen jälkeen päätimme suunnata takaisin Baysiden ostoshel... eikun ostosparatiisiin. Olihan edellisesti visiitistä vierähtänyt jo 12 tuntia. Heti ensimmäisenä vasemmalla huomiomme kiinnittyi Bubba Gump ravintola- ja ostoskompleksiin.

" Life was like a box of chocolates, you never know what you're gonna get"

Huomatkaa uusi valkoinen bling bling lippis HRC:sta..Aivan loistava hankinta. Unohdetaan huivit, lippis on in!

Pyörittiin siinä muutamassa kaupassa jonka jälkeen Jarkko alkoi olla vähän levoton. Nyt tarvittiin jotain vaihtelua jonka tarjosi Thriller boat rides Miami. Keltaisella turboveneellä kierrettiin Miamin satama-alue, lähisaaret ja Miami Beach. Nähtiin mm. Ricky Martinin, Gloria Estefanin, Elisabeth Taylorin, Will Smithin ja Carmen Electran kesähuvilat.

Oli muuten aika hienoa. Reissusta on lyhyt videopätkä mutta sen lataaminen tänne ei oikein pelittänyt.

Venereisuun jälkeen raikkaana ja kauniina jatkoimme shoppailua, jonka jälkeen päädyimme legendaariseen Hooters ravintolaan syömään. Muistelimme että paikka on aikoinaan ollut kuuluisa yläosattomista tarjoilijoista. Nyt oli tytöillä vaatteet päällä mutta aika vähän oli kangasta käytetty. Paikka oli muuten aika kiva, paljon valokuvia seinillä jne. Ärsyttävän pirteä tarjoilija, joka kommentoi kukin koristeltuja kynsiäni että kylläpäs ne ovat ihana perinteiset! Itse kuvittelin olevani aivan ajan hermolla niiden suhteen.

Bayside-turneen jälkeen tulimme takaisin hotellille ja otimme parin tunnin levot ja drinksut. Piti käydä vielä altaalla ja meressä uimassa mutta ne jäivät nyt tällä kertaa väliin. Nopea iltapala Italialaisessa ravintolassa.. pastaa ja pizzaa... ja takaisin hotellille. Huomenna jätämme Miamin pölyt taaksemme ja suuntaamme kohti pohjoista.. Orlando ja Universal studiot.