Tänä aamuna testasimme jotain aivan uutta, purkki-croisantteja. Taikina oli valmiina pikku pötkylässä, josta se pienen rutistuksen jälkeen putkahti ulos. Sen jälkeen vain taikinakolmioiden erittely, rullaus, uuniin ja voilá, tuoreiden croisanttien tuoksu valtasi amerikan-kodin. Aamupäivä sujui leppoisasti altaalla gekkojen ja yhden pelikaanin seurassa.

Iltapäivällä suuntasimme takaisin Miamiin aikomuksena tehdä pari täsmäiskua Guessin liikkeisiin ja syömään Bubba Gump ravintolaan. Ensimmäisenä kohteena Aventura Mall jossa kauniit ja rikkaat tekevät ostoksiaan. Sieltä lähti mukaan pari laukkua.

Matka Baysiden ostoskeskukseen sujui ruuhkasta huolimatta leppoisasti kuunnellen Laura Branniganin Gloriaa, Princen When Doves Cry ja sokerina pohjalla Haddawayn What Is Love? Baysidesta muutama laukku lisää sekä koko porukalle uudet vetokärryt että saadaan kaikki tämä tavara kuljetettua kotiin. Bubba Gump oli kovin positiivinen kokemus ja katkaravut hyviä. Kyllähän siinä annoksessa oli vähän vihreää mutta jos olisi salaattia halunnut niin olisi tilannut salaattia. Saimme Sirpan kanssa drinksulasit mukaamme muistoksi.

Sillä aikaa kun me käänsimme talouden rattaita taas yhden kierroksen eteenpäin kotiristeyksessä oli lähtiessämme mies, joka kantoi kylttiä "Homeless veteran with wife and kids..." ja yksi kaveri myi kukkia yhden toisen liittymän lopussa. Ei siis mitään kojua vaan kävelle oli liipanteessa. Onko tämä sitä amerikkalaista unelmaa?

Lähdimme joskus kahdeksan aikoihin ajamaan takaisin Hypoluxoon. Liikenteen määrä yllätti travellerit. Tässä kohtaa oli muistaakseni neljä kaistaa plus kaksi jotain express-kaistaa. Siinä illan hämärtyessä tuli mieleen, että tämä maa taitaa olla aikasen riippuvainen öljystä. Voisiko ehkä selittää maan kiinnostuksen muiden, varsinkin öljymaiden, asioihin?

Päivä oli muuten todella onnistunut kunnes pääsimme kotiporteille. Portti toimii kännykällä ja siitä oli tietysti lataus loppunut. Alue jolla asumme on ihan kokonaan aidattu ja tänne ei ole asiaa ellei ole tuollaista "porttikännykkää". Onneksi saimme vuokraisännän kiinni ja portit aukenivat meille.